Over B2 Foto

Hallo !!

Leuk dat je op de site van B2 Foto terecht bent gekomen. Ik ben Nancy en naast mijn paard is fotograferen mijn favoriete bezigheid. Vaak fotografeer ik paarden of honden. Daar komt ook de naam B2 Foto vandaan. Banjer was mijn hond en Benthe is mijn paard… kort gezegd Bannie & Bennie…. Nog korter B2.

Het leuke aan fotografie is dat je een moment vastlegt. Door de foto’s kun je nagenieten van dat moment en beleef je het weer opnieuw. Als fotograaf doe ik mijn best om de sfeer en emotie te vangen met de camera.

Iedere keer als ik met de camera op pad ga is anders. Je ontmoet steeds nieuwe mensen en dieren op verschillende locaties met ieder hun eigen verhaal. Hoe bijzonder is het als je daar even een deel van mag zijn.

Maar honden en paarden zijn niet het enige wat ik fotografeer. Een bruiloft, zwangerschap of een evenement is ook mogelijk. Neem gerust een kijkje op deze site om een idee te krijgen wat ik al eerder gedaan heb. Voor nieuwe of andere ideeën ben ik altijd wel in. Neem gerust contact op.

Groetjes Nancy